tiistai 9. kesäkuuta 2015

Ei aina tarvi joustaa.

Koska kesää ei tullutkaan säälupauksista huolimatta, piti ommella ohuesta vakosametista veljentytölle liivimekko. Tyttö täytti 2v toukokuun lopulla, synttäreitä juhlittiin hieman aikaisemmin. En jostain syystä ehtinyt ompelemaan ja iltaisin olin niin väsynyt ettei nuppineulat olisi kädessä pysyneet. Niinpä tämä odotti parempaa ompelu"flowta". :) Ilman lahjaa ei syntymäpäiväjuhlilla käyty, vietiin ihanan Minni-torkkupeitto, joka taisi olla sekin mieluinen.
 
Paljon tulee nykyään ommeltua joustavista materiaaleista. Ne on kyllä mukavia päällä ja suurin osa kankaista ihanan pehmeitä. Aina ei kuitenkaan tarvitse joustaa... ;p
 
Kangas on ostettu Eurokankaasta jo joku aika sitten. Ihanan ohutta ja pehmeää vakosamettia. Kaavana liivimekossa Magpie Ottobrestä, koko 92cm. Alkuperäiseen olisi ohjeen mukaan tullut vuori, mutta tähän en halunnut ja tein siis ilman. Ompeluohjeita ei voinut noudattaa juuri sen takia, mutta hyvä tästä tuli ilman ohjeitakin.

Vaaleanpunaiset nepparit Karnaluksista.

Kädentie. Kaarrokkeet kaksinkertaiset, muutoin helman kädentie on vaan yksinkertaisesti käännettynä. Toimii kai näinkin.

Ihana ommella mekkoja välillä. :) Ja välillä joustamatonta.


2 kommenttia: