torstai 7. maaliskuuta 2013

Vaatteita ja uusia kankaita


Sain eilen siirrettyä kuvat puhelimesta koneelle, siinä oli jotain ongelmia ja tarvitsin mieheni apua; kuinkas muutenkaan. Kevään automatkoja ja kauppareissuja ajatellen tein collegevuorellisen fleecehaalarin. Voipi olla melkosen lämmin. Suunnittelin tekeväni myös vuorettoman version, joka olisi sitten myöhemmälle keväälle (kun tuota fleeceä on vielä).


Haalarissa on käytetty työkaverin lahjoittamaa fleeceä (jota jäi toisella kuvioinnilla vieläkin), naapurin lahjoittamaa raidallista collegea ja omat turkoosit collegehousut. Pukeminen on hankalahkoa, koska college ei luista, mutta ei se minua haittaa. Kaava on sovellettu jostain ikivanhasta SK:n haalarin kaavasta.
 

Nämä tein myös jokunen aika sitten. Vasemmalla ylhäällä on kaksi pitkähihaista t-paitaa ja alhaalla yksi lyhythihainen. Oikealla pitkähihainen body, lyhythihainen body ei ehtinyt kuvaan. Bodyt on edelleenkin neppareita vaille, pitäis hakata ne kunhan muistais. Kaavat on Ottobre'stä, muistaakseni Kisuliini-body.
 

Piipahdin eilen Lahdessa kangasostoksilla, Wexlerillä ja Nevekanilla. Ihan kun kankaita ei olisi vielä ollut tarpeeksi... :) Ylhäällä maatilakuvioista flanellia (aivan ihanan pehmeää!!) ja sen alla vasemmalla puuvillakangas, jossa viljasiilon ja traktorin kuvia. Näistä meinasin tehdä pussilakanan, mutta enpäs olekaan niin varma. Haluaisin kankaat nimittäin näkyviin, ovat niin ihania! Vaaleansininen on ihan peruscollegea, housuihin. Raidallinen oranssi on puuvillakangasta, joka tulee väriläiskiksi pojan kylpytakkiin. Keskellä olevat lime ja oranssi ovat resoreita. Vasemmalla alhaalla on ihanan kirkasta vihreätä vakosamettia. Kun näin kankaan, se oli ihan pakko ottaa! =D Sitten on omenatrikoota omaan tunikaan ja puuvillaa pääsiäisliinaksi. Aivan herkullisia kankaita ja värejä!! Nämä lisättynä muihin hankkimiini kankaisiin, luulisi tekemistä riittävän.. Mistähän saisi tunteja lisää vuorokauteen????
 
 
Paras aika blogin päivittämiseen näyttää olevan nämä aikaiset aamut (kello on nyt 6:45, kun lopettelen). Mies lähtenyt töihin ja poika nukkui vielä äsken, nyt juttelee itsekseen tuolla. Ihme, että olen itse hereillä. :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kankaita ja voin taata, että kasat kasvaa.... Ainakin minulla kankaita tuntuu ilmestyvän lisää ovista ja ikkunoista.

    VastaaPoista
  2. Mutta kun on vielä noita kankaita vuosienkin takaa... Siis wexler oli ihan mahti paikka!!!! =D

    VastaaPoista