tiistai 27. elokuuta 2013

Cupcakes!

Olin katsellut kangasta kauan. Miettinyt, mitä siitä tekisin. Tiesin kyllä, kenelle tekisin. Itselläni ei tyttöä ole, itselleni en halunnut tehdä. Yhdellä parhaimmista ystävistäni on kolme tytärtä ja tiesin heidän tykkäävän kankaasta, joten tilasin sitä Myllymuksuilta kaksi metriä. Lähetin ystävälle kuvan kankaasta ja kävi kuten arvelin, kaikki halusivat siitä jotakin. Sitten suunnittelemaan. Kaksi metriä kangasta ei riittänyt neljään vaatteeseen. Yksiväristä turkoosia ja pinkkiä pallo trikoota ostin EK:sta, turkoosi pallotrikoo on jostain nettikaupasta. (Siis minä en voi käsittää, miten mä en muista ikinä, mistä mikäkin kangas on tilattu!!!??? Ärsyttävää kertakaikkiaan!)
 
Pienimmälle (täyttää syksyllä 4v) tiesin tekeväni OB:n Princess Castle tunikan. Kaavaan en tehnyt mitään muutoksia. Arvelin kuitenkin, että tunikasta tulee ehkä hieman iso, koska tyttö on hoikka, mutta parempihan se on ettei ole ainakaan liian pieni. Pinkkiä pallotrikoota lisäsin tähän hieman, ruskea resori on omista varastoista. Tunika on kokoa 104-110cm.
 
Sitten isommat tytöt, iältään 14v ja kohta 12v. Princess Castlen kanssa samassa lehdessä oli Movimiento tunika, joka vaikutti kivalta. Koot on 170cm ja 152cm. Kainaloaukkoja olisi ehkä saanut vähän suurentaa. Isomman tytön takakappale on puoliksi yksiväristä turkoosia ja puoliksi turkoosia pallotrikoota. Vyötäröllä nauhakuja nurjalla puolella, sirkat edessä ja valkoinen nyöri EK:sta.


 
Pienemmän, kohta teini-ikäisen, tunikan takakappale on koottu pinkistä ja turkoosista pallotrikoosta. Pallot erikokoisia, mutta mielestäni se ei haittaa.

 
Ystäväni toivoi legginssejä. Nämä ovat jotkut OB:n tavalliset legginssit koossa 38. Kun sain valmiiksi, huomasin, että ovat melko kapeata mallia ja ajattelin, että näinköhän mahtuvat vaikkakin saaja on hoikka. Eihän ne sitten mahtuneet, mutta menivät 14v tytölle hienosti.

 
Tässä kaikki yhdessä. Isompien tunikoiden sivut käännetty, jotta takapuolet erottuisivat.

 
Piti järjestää kyläreissu, jotta sain vaatteet annettua ja tässä ne ovat päällä. Perheen miehet jäi kyllä nyt ilman, mutta asia saatetaan korjata jossain vaiheessa, kun aikaa on ja kunhan olen keksinyt mitä se on... ;p1 kommentti:

  1. Kangas on ihanaa ja cupcakesien uudet omistajat pitävät vaatteistaan, samoin heidän äitinsä! On ihanaa omistaa tälläinen ystävä, joka osaa ja viitsii ilahduttaa ystäviään! Kiitos!

    VastaaPoista