maanantai 3. helmikuuta 2014

Kuninkaallinen kisu + Mikki Hiiri + traktoreita

Minulta ei tahdo oikein löytyä tyttömäisiä kankaita kaapista. Enkä niitä oikein katsele tai ostele, koska itsellä ei semmoisiin tarvetta juurikaan ole. Joskus jos näen ihanan kankaan, tilaan ja teen jollekin sukulaiselle tai ystävälle. Mutta jos joku pyytää tekemään jotain, onkin hankalaa löytää kivaa kangasta, koska ei niitä juuri sillä hetkellä välttämättä ole myynnissä. Kaveri pyysi lapselleen velourista pukua ja toive oli joku tyttömäinen kangas. Olin nähnyt kuvan vaunuja työntävästä tytöstä, mutta eipäs vaan ollutkaan enää myynnissä. Ainoa, mikä silmääni miellytti ja tiesin kaverinikin pitävän (koska heillä kissoja) oli Kuninkaallinen kisu Mussukoilta. Siitä syntyi paita kaavalla Lil´Darling B 92cm OB 4/13 ja housut 92cm Giant Triangle -kaavalla, muistaakseni samasta lehdestä. Resori löytyi varastosta.
 


 
 
Olin ostanut miehelleni liian pienet Mikki Hiiri pitkät kalsarit. Tein niistä pitkä jussi -kaavalla uudet koossa 98cm, jotka annoin siskon pojalle. Jopa pitkisten resori on niistä vanhoista kalsareista. Traktori-trikoo on suunnattu myös siskon pojalle, koska hän on melkoinen traktori-intoilija. Nyt on käynyt ilmi, että pojastani on tullut samanlainen (onneksi kangasta vielä jäi). Traktorin jos näkee niin tärisee innoissaan aivan hurjasti. Hassua. Siskon poika on kuumaverinen pakkaus, joten ajattelin tehdä kevyemmän hupparin kyseisestä trikoosta. Kyseessä siis Beagle Boy koossa 104cm, jotta mahtuu pidempään. Huppuakaan en vuorittanut. Resori paikallisesta kangaskaupasta (käytin tätä samaa resoria mustikkahupparissani).
 
 


2 kommenttia:

  1. Olet kivan näköisen setin tehnyt kissa-velourista. Itsekin olen sitä kaupan sivuilla silmäillyt ;) Meiltä löytyy myös traktori-intoilija :D

    VastaaPoista