maanantai 3. helmikuuta 2014

Pikkujoulumekko

(Tämä tulee ehkä vähän myöhässä, mutta en ole vaan saanut aikaiseksi kuvata mekkoa eikä pikkujouluistakaan ole kuvaa meikäläisestä...)
Pikkujoulut aiheuttaa aina päänvaivaa. Lähinnä ehkä pukeutumisen suhteen. Kaappi tuntuu olevan täynnä vaatteita, mutta mitään päälle laitettavaa ei vaan löydy. Työpaikan pikkujoulut oli jo marraskuussa ja mekko valmistui päivää ennen. On muuten aika kiva mekko!!
 
Suuri Käsityökerho lehdestä 2/13 löytyi suurimmat makkarat peittävä mekon kaava koossa 46. Pari hauskaa yksityiskohtaakin löytyy. Kangas löytyi EK:sta, sähkönsinistä joustavaa sileää samettia (mielestäni ei samanlaista kuin velour). Pääntie on käännetty framilonin avulla. Etukappaleen röyhelö on rypytetty ompelemalla kaksi ommelta vierekkäin eli vanhalla tavalla.
  
Mekko oli mukava päällä, ei puristanut eikä kiristänyt. Sama mekko oli päälläni jouluaattona, jolloin äitini sekä mieheni vanhemmat olivat meillä. Parhain palkinto, jonka sain oli kun äitini kysyi mistä kaupasta löysit mekon. No, kangaskaupasta... =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti