sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Sisustuksesta leivontaan

En ymmärrä miksi, mutta mieheni ilmeisesti kyllästyi kangaspinoihin vaatehuoneen hyllyillä ja ennen kaikkea lattialla. Meni ja osti minulle kaapin/hyllyn kankaita varten. Alhaalla kaksiovinen lipasto ja päällä avohylly. Harmillista vaan, että kaappi ja hylly täyttyi samantien.. Yritin järjestellä tähän joustofroteet, velourit, colleget, puuvillaneulokset ja trikoot omiin pinoihin. Puuvillat on vielä vaatehuoneessa sekä siellä jo aiemmin olleet kankaat, jotka ovat ikean laatikoissa.
 
 Jostain pitäisi saada lisäaikaa ompelemista varten, jotta saisi kankaita kadotettua. Kuvan ottamisen jälkeen pinot ovat kasvaneet ja ylähyllylle kaavailemani kaavakansiot eivät ehkä voi toteutua, koska siellä on jo lanka- ja muu ompelutarvikelaatikko... Tarvis rakentaa yläkerta... ;p
 

Nämä "bootsit" valmistui vähän liian myöhään. Oli tarkoitus joululahjaksi, mutta kuten jo aiemmin olen todennut, aika loppui silloin kesken. Nämä ovat siis Moonbootsit koossa 19-21, OB 6/10. Materiaalina fleeceä ja etuosa jotain vohvelikankaan oloista EK:n palalaarista joskus ostettua. Vuorena puputrikoota hamstereista. Välissä vanu. Nauhatarvikkeet Helsingin jostain nappimyymälästä. Nyt vaan näyttää uhkaavasti sille, että säät lämpenevät, jotta tarvitseekohan näitä enää lainkaan.... Höh. (Anteeksi, että bootsit ovat tässä vielä viimeistelemättä, mutta olin niin pähkinöinä saadessani nämä valmiiksi, että en malttanut odottaa ja uutta kuvaa en ole saanut aikaiseksi. Harmittaa vietävästi, etten pojalleni saanut aikaiseksi näitä viime talvena, kun ei vielä kävellyt. Hyvä vauvalahja jatkossa!)
 

 Sovituskuvaa aiemmin valmistuneesta angry birds hupparista. Lämmin tuntuu tämäkin olevan, mutta onneksi menee viileinä kesäiltoina ja syksylläkin vielä kun kokoa onneksi riittää.
 
 
Taasen yksi synttärilahja, joka valmistui ajoissa. Pojan mummin eli mieheni äidin lahja. Hän toivoi löysähköä kotipaitaa (kaupoissa kaikki kuulemma niin tiukkoja malleja). Wonderfly-trikoo on Sashop'sta, turkoosi trikoo paikallisesta kangaskaupasta ja ruskea resori varastoista. Aika kiva, kangas on ihana väreiltään ja myös fiilikseltään. Kangas oli todella vaikea hankkia, kun tiedän että mummi ei oikein ole kirjavien ystävä. Otin riskin ja se kannatti, kuulemma pirteä verrattuna muihin vaatteisiin. :) Otin sen ainakin positiivisena palautteena. :)


Kokeilin kantata hunajakenno-ompeleella, ettei tarvi olla vaihtamassa neulaa koko ajan... Laiskuus iski. Siinä ja siinä, ettei trikoo venynyt.
 

 Tätä nauhaa ostin Helsingistä jostain nappikaupasta. Hauska. Siinä siis lukee "My hobby is knitting and handicraft".
 
 Ja helmapäärme tavalliseen tapaan kaksoisneulalla. Hunajakennoa en tähän uskaltanut edes kokeilla, olisi varmasti venynyt muodottomaksi. Oma merkki myös helmassa "piilossa".
 
 
Hyvää laskiaista!! Pojan kanssa leivottiin tänään, NAM!



2 kommenttia: