maanantai 27. lokakuuta 2014

Sisustamista

Kangasholistille sana ale on kuin huume. Pakko päästä penkomaan ja mitä pikemmin, sen parempi. Kesällä kangaskauppa Wexler ilmoitti lopettavansa ja myyvänsä kaikki kankaat alennuksella. Pakko oli järjestää aikaa, että pääsi siellä käymään ennen kuin kankaat loppuvat. :) Mukaan tarttui yhtä sun toista, mutta myös sitä mitä lähdin hakemaan eli puuvilloja pojan petivaatteiksi. Muistelin Wexlerillä olleen ihania karhuherra Paddington puuvilloja ja ne silmissäni lähdin matkaan.
 
Wexlerin puuvillat ovat vain 110cm leveitä, piti reunaan hommata yksiväristä lakanakangasta. Vihreä on paikallisesta Vekkuliinasta ja sitä on pussilakanan molemmilla reunoilla, traktoripetivaatteissa oleva sininen on vanha lakana ja sitä on kaitale vain toisessa reunassa. Tyynyliinat ovat molemmissa kuviollista puuvillaa.Ja ihme kyllä, myös poika mahtuu sekaan. =D
 
Työkaverini pyysi ompelemaan vanhasta kankaastaan itselleen tyynynpäällisiä vetoketjulla. Kävin paikallisesta Vekkuliinasta hakemassa vetoketjut ja mukaanhan tarttui tietysti muutakin, kuten tämä punainen puuvilla josta piti heti ommella pöytäliina. Melko kalliit vetoketjut... =D Häivähdys joulua jo lokakuussa, ihanaa!
 
 
Porvoon sisustuskaupasta löysin pesuohjekyltin, jonka neuvoilla on hyvä pestä kankaat sekä valmiit vaatteet. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti