torstai 9. lokakuuta 2014

Ihminen ei vaan opi

Tiedän ihan varmasti kaikkien ystävien sekä heidän lastensa ja tietysti myös sukulaisteni syntymäpäivät. Jos en tiedä niin facebook tai kännykkäni muistuttaa aivan varmasti. Tiedän myös milloin kenenkin syntymäpäiviä juhlitaan, koska olen useimmiten kutsun saanut tai sopinut "juhlimisesta" muuna päivänä. Mutta tiedän. Miksi sitten yhä edelleen on niin vaikeaa saada hoidettua lahja valmiiksi ajoissa?? Mitä pitäisi tehdä, että olisin useammin kuin kerran vuodessa ajoissa? Laittaa kalenteriin ylös milloin ompelen kenenkin lahjan? On kuitenkin hyvä, että asunnostani löytyy muutamia hyllyjä, jotka kannattelevat kankaita, joista ommella. Mutta hyllyillä olevat kankaat ovat pitkälti poika-kuosisia.
 
Ystäväni nuorin lapsista täytti 5 vuotta. Viime lauantaina kävimme juhlistamassa häntä. Päätin aamulla ommella hänelle lahjan. Hyllyjä kaivelemaan ja löysinkin pari tyttömäistä kangasta. Sitten Ottobre-selailua. Löysin kaavankin ja päätin kummasta kankaasta ompelen. Sitten puhelu, minkä kokoinen vaatteesta täytyy tulla. Ei muuta kun kaavoja piirtämään, siihen sain apuja 2v pojaltani. =D
 
 
Kaavana siis Flow-raitatunika koossa 110cm. Lehden numeroa en nyt muista. Kangas on Ainola verkkokaupan arvonnassa voittamaani Metsän sirkus trikoota. En ihastunut itse kankaaseen kovin, mutta vaatteena kertakaikkisen ihastuttava!
 
 
 
Löysin varastosta punaista resoriakin juuri tähän tarvitsemani määrän. Ompelussa ei mikään mennyt pieleen ja tykästyin tähän itsekin! Kiitos miehelleni, että sain tämän ommeltua, olihan kyseessä hänen kummityttönsä. ;)
 
Pari sovituskuvaakin sain jälkeenpäin.4 kommenttia:

  1. Vautsi, onpa kyllä osuneet parametrit kohdilleen! Suloiset nuo kankaan kuviot, hyvin sopii tuohon tunikaan ja punainen resori tuo pirteää särmää muuten vähän hailakanväriseen kankaaseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. 😊 Tässä osui kyllä vähän jopa vahingossa kaikki kohdalleen! Pääasia toki oli se, että lahjan saaja tykkäsi ja tulee käyttämään tätä paljon. Tykkää enemmän mekoista kuin hameista.

      Poista