maanantai 30. maaliskuuta 2015

TakaTalvi.

Nyt ei pitäisi lannistua. Mutta silti manaan tuon maahan satavan räntälumen jonnekkin kauas pohjoisnavalle. Meiltä oli jo melkein kaikki lumet sulaneet ja kevättä odotettiin kovasti. Ja nyt. Tuo kevättä edeltävä inhottava asia. TakaTalvi. Kolat ja pulkat ja lumilapiot ja kaikki muutkin on korjattu jo tallinylisille ja aloitettu nauttimaan hiekkalaatikosta, jonka hiekka oli pinnalta sen verran sulanut, että hiekkakakkuja sai aikaan. Blääh. Jos nämä viime aikojen tuotokset piristäisivät, koska mielestäni näissä "maistuu" kesä.
 
Varmaan joskus viime vuonna pojan mummi osti Metsolalta Pupu Tupuna -jumpsuitin, koska olin asiasta vihjannut. Nähdessäni tuon jumpsuitin, ajattelin että voi ei, käyttämättä jää. Muutaman kerran oli päällä, poika ei siitä oikein tykännyt. Jumpsuit on pitkä ja kapea ja etenkin lahkeet on todella kapean malliset ja ne oli hieman ahtaat meidän pojan lihaksille. Viimenään otin itseäni niskasta kiinni ja tein jumpsuitista hupparin. Eli sopivasta kohdasta poikki, helmaan löytyi melkein saman värinen resori kuin hihoissa oli (taitaa olla Royal-tuotteelta) ja uusi vetoketju. Johan kelpaa. Nyt on niin suosikki, että taidettiin tätä pitää tuunauksen jälkeen päällä kolme päivää putkeen... =D
 

 


Lentokoneet on tällä hetkellä aika kova juttu pojan mielestä ja tässä hupparissa Pupu Tupuna menee ystäviensä kanssa lentokoneeseen. <3
 
Lisää lentokoneita. Kesäksi lyhythihaista paitaa omalle, siskon ja ystävän pojalle. Koot 2x110cm ja 1x104cm, kaavana Ottobre Design Rascal. Kankaat Eurokankaasta.


Lisää samistelupaitoja samoille hemmoille kuin nuo yllä mainitut lentsikkapaidat. Eli kaavan pohjana sama, koot samat ja kankaiden ostopaikkakin täysin sama. Tämä Eurokankaan harmaa joustocollege on sitten ihanaa, pehmeää eikä ainakaan vielä ole nukkaantunut.

Meillä harjoitellaan päiväunettomuutta, mutta joskus on pakko vähän nukkua. Ja joskus se herääminen on sitten niin kamalan vaikeaa, että pitää vielä lattiallakin maata.


Tämä on minusta ihana paita.
 
Koska se kesä oikeasti joskus tulee ja jos iltalehden lööppiin on uskominen niin tulevasta kesästä on tulossa keskiarvoista lämpimämpi, on tehtävä myös hellevaatetta. Tämä on hihattoman paidan kaava Ottobre Design lehdestä koossa 104cm, mutta koska kangas ei veny kovin paljon niin on melko nafti pojalle. Mutta onneksi löytyy käyttäjä tällekin paidalle, veljen nuorempi tytär saa itselleen hellepaidan. Taitaa mennä kyllä mekkona vielä hänelle... =D Kankaat Käpyseltä joskus ostettu.

Nyt pitäisi löytää inspiraatio noiden shortsien tekemiseen. Ei tuo taivaalta tippuva lumi kyllä auta yhtään asiaa. Periksi en anna ja pistän ompelukoneen laulamaan, kyllä se kesä vielä tulee!!!! =D
 

2 kommenttia:

  1. Olet kyllä ollut ahkerana ja Tupuna-tuunaus oli onnistunut. Meillä ei ole toivettakaan lopettaa päikkyjä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei meilläkään pystytä vielä päiväunia lopettamaan....

      Poista