maanantai 21. maaliskuuta 2016

Peruspaitaa

Miten paljon paitoja voi kohta 4v poika omistaa? Aika paljon... Nyt vielä on kierrossa sekä edellinen koko että jo seuraava, joten kyllä riittää. Etenkin pitkähihaisia on, lyhythihaisia ja hihattomia on tehtävä kesäksi lisää.

En ymmärrä, miksi en ole kovin inspiroitunut ompelemaan housuja. Ehkä en ole löytänyt sitä hyvää kaavaa meille vielä..

 Autotrikoo on Metsolan. Oranssi on pojan yksi lempiväri, joten ihan ehdoton ostos oli tämä. Ehkä teen vielä hihattoman punaisilla kanttauksilla tästä samasta??

 Rekkatrikoo on joko jyväskylänkangaskauppa.fi tai pipoiksi.fi. Kauluksen sinertävä resori taitaa olla Kangadzungelista Tallinnasta. Tämäkin paita pääsi saman tien rekkamiehen suosioon.
 Sylva-huutokauppaan oli tehty ihanan raikas tiipii paita nosh.fi trikoista. Ihastuin ja yritin paitaa huutaakin. Lopulta luovutin ja tilasin kankaat ja ompelin itse. On ehkä hieman arka väri pojalle, mutta toistaiseksi on pysynyt tahrattomana.

Nämä trikoot on ostettu vuosi sitten indie fabricsilta lapsimessuilta. Ehdin juuri ja juuri ompelemaan paidan ennen seuraavia messuja. Kulkuvälinetrikoo ei minua kovin ihastuttanut kankaana, mutta ostin kun joku siinä kuitenkin oli. Ja nyt paitana se on kiva. Tästä tulisi myös kiva huppari. Kankaita vuielä on, jos myöhemmin tekisi.
Kaikissa paidoissa on koko 110cm, ehkä vielä reilu mutta käytössä ovat kaikki. Kaavana Ottobren Rascal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti