torstai 10. maaliskuuta 2016

Pläjäys tekeleitä.

Mua ahdistaa. Haluaisin jakaa tekeleitäni ihmisten kanssa, jotka lukevat tätä blogia (tiedän heitä olevan ainakin muutamia), mutta aikaa ei tahdo riittää. Käytän netissä surffaamiseen pääasiassa puhelinta tai tablettia, harvemmin tulee avattua isompaa konetta. Puhelimesta on helppoa laittaa kuvat facebookiin ja instagramiin, mutta koneella joutuu ensin tallentamaan kuvat onedrivestä koneelle ja sieltä vasta tänne blogiin. Olevinaan hirmu hankalaa. Siksi tämä siis aina jää ja kaikki viimeaikaiset tekeleeni tuleekin nyt yhdessä pläjäyksessä, osa jopa yhdessä ja samassa kuvakollaasissa.
 
Tämän olen tehnyt veljentytölleni viime syksynä. Koko 98cm, kankaat Majapuusta.

Siskontytölle junasukat.

Kaverin tytölle kissapipo. Kankaat Eurokangas, kissatilkku PaaPiin Pesue-trikoota.

Itselle lämmin pipo talvea varten. Kangas Selialta.

Kaverille kissapipo PaaPiin Pesue-trikoosta. Työkaverin vauvalle pipo Sashopin Boo-trikootilkusta.

Naperonuttujen traktori joustofrotee päätyi pojan pipokankaaksi.

Liisa Ihmemaassa ja Frozen pipot. Kankaat Trikookangas ja Pipoiksi.suomalainenverkkokauppa.

Tämä Veetikin tähtikangas päätyi äidilleni pipoksi lastenlasten kanssa ulkoilua varten.

Metsolan autot joustofrotee paidaksi.

Versonpuodin Hurmuri joustofrotee pääsi myös paidaksi. Rascal 110cm.

Metsolan Moondriven loput joustofroteet päätyivät omalle ja siskonpojalle paidoiksi. Koot 110cm ja 116cm.
 
Isänpäivälahjaksi miehelleni tein pitkähihaisen trikoopaidan. Kangas on joskus kauan sitten (poikani ollessa vielä vauva) tilattu Nosh'lta.

Pari joululahjaa erikseen kuvattuna. Minni Hiiri kangas on Ruotsista Jonicilta tilattu.

Tässä kaikki itsetekemäni joululahjat. Yhdet villasukat puuttuu kuvasta.
 
Tämä Stenzon digitrikoo päätyi itselleni kesäpaidaksi.

Sain syntymäpäivälahjaksi lahjakortin käsityöliikkeeseen. Ostin sieltä puuvillasekoitelankaa, josta päätin virkata itselleni huivin. Tuli oikein kiva, vaikken suuri huivi-ihminen olekaan. Tämä huivi oli jo mukana reissussa Roomassa ja todettu oikein hyväksi, ei ole liian kuuma (monesti huivit aiheuttaa minulle tukehtumisen tunteen kun ovat niin kuumia).

Tässä sitten kollaasi. Ylhäällä vas: Ottobreltä farkkutrikoota ja kaksi haalaria kahdelle eri työkaverille vauvalahjoiksi. Hälytysajoneuvobody työkaverin pojalle ja samasta kankaasta omalle pojalle paita. PaaPiin Myyryn Herukat työkaverin tytölle mekkobodyksi. Vihreä metsäbody meni työkaverin pojalle lahjaksi. Kiiltokuvabody (kangas Majapuulta; ihmettelin kangasvarastoa siivotessani, miksi olin mahtanut säilyttää näin pientä tilkkua. Selvisihän se.) siskontytölle. Paloauto-peplum meni kaverin tytölle, joka tykkää paloautoista. Kitaransoittaja trikoo on PaaPiilta, oma poika sai pipon ja paidan; on kova kitaransoittaja. Simpson trikoo on Jonicilta Ruotsista ja siitä sai mies sekä oma poika t-paidat. Paloauto t-paita on omalle pojalle. Kissapipot tädilleni ja serkulleni. Villasukat omalle pojalle, joka tänä talvena kovilla pakkasilla oppi pitämään villasukkia. Jee!! Itselleni tein kauan aikaa sitten Stenzolta kimppatilauksena tilatusta puhelinkoppitrikoosta tunikan. Takapuoli harmaata trikoota Eurokankaasta. Ihan kiva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti