lauantai 3. syyskuuta 2016

Kesä on ihmisen parasta aikaa

Niin se kesä meni yhdessä hujauksessa. Kovasti sitä aina odotetaan ja sitten huomataan, että syksy on jo käsillä. Tosin tänä kesänä olin oikein ajatellut, että nyt nautitaan ja näin teinkin! Lomalla olin heinäkuun puolesta välistä 4vkoa eteenpäin ja me oltiin pojan kanssa jatkuvasti menossa. Kyllä muuten tuntui loma pitkältä kun ei nyhrännyt kotinurkissa. Meillä oli miehen kanssa viikko samaan aikaan ja arvasin että he tulevat olemaan paljon kotona minun lähdettyä jo taas töihin. Mutta esim korvien putkista huolimatta on uitu, uimarenkaan avulla ja selvittiin ilman pahaa korvatulehdusta! Juhuu!

En ollut siivonnut ompelukoneita pois kesän ajaksi kuten yleensä ja aina jossain välissä sain jotain tehtyäkin. Tosin esim. lahjat juuri aina edellisenä päivänä... 😉 Tässä kuvapläjäys kesän aikaansaannoksistani.Verson puodin Onneista paita.Käpysen Uimahuone trikoosta pojalle paita.

Metsolan Pupu Tupuna joustocollegesta "hihaton" huppari.

Pojalle trikooshortsit, pojan serkulle samanmoinen setti syntymäpäivälahjaksi. Vihreä trikoo Indie Fabricsilta lapsimessuilta.

Syntymäpäiväjuhliin kitarapuuvillasta paita. Nepparit Käpyseltä, kitarapuuvilla Iisalmesta kivijalkakangaskaupasta. Minä tykkäsin tästä.

Ihanasta Milli Melonista pyjama. Tähtipaidan tein kirpputorilta ostettujen pääkallohousujen kaveriksi. Akuuttiin pyjamatarpeeseen.

Jonicilta tilattu Mikki Hiiri trikoo paidaksi.

Sienimetsätrikoo myös jonicilta. Vanhat kulkuneuvot Eurokankaasta. Akuuttia paitatarvetta paikkaamaan.

Verson puodin keltaruususta itselle mekko. Tykkään tästä todella paljon. Musta trikoo paikallisesta kivijalkakaupasta.

Käpysen uimahuoneesta itselle mekko. Visio ei ihan vastannut toteutusta, mutta tuli tätäkin pidettyä kesällä.

Verson puodilta punaista ruusua veljen nuoremmalle tytölle synttärilahjamekoksi.

Oman kummitytön rippijuhlamekon kauluksen muokkaamista. Pelotti kovasti muokata tätä, mutta olikin ihan helppo nakki. Lopputulos oli kaikkia tyydyttävä.

 Jyväskylän kangaskaupalta Barbapapa trikoota työkaverin siskon vauvalle. Tää on niin ihanaa. Lempisatuni pienenä oli Barbapapa niin ihmekös tuo, että tämä kuosi iskee.


Poika uimassa. Kasvoista näkee miten onnellinen on kun pääsi oikeasti uimaan eikä tarvinut tyytyä rantavedessä kahlailuun.

Mehujäitäkin kerettiin kesällä tekemään. Täytyy kyllä sanoa, että yksi parhaista kesistä pitkään aikaan! Ilmat oli mielestäni kohdallaan koko kesän ja teen vielä osittaista työaikaa niin ehdin niistä jopa nauttimaankin! Selvittiin kesästä ilman lääkärikäyntejä, joka oli ehkä se piste iin päällä, miksi kesä oli niin mahtava. Nyt ollaan sitten molemmat flunssassa... Mies on vielä säästynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti