torstai 6. kesäkuuta 2013

Nam, muffinsseja ja vähän muutakin.

JEE!!! Sain kuin sainkin vauvalahjat valmiiksi! Hyvä niin, koska huomenna kutsuu iltavuoro ja lauantaina pitäisi vauvaa mennä katsomaan. Veljeni perheeseen syntyi uusi tyttö. Voi ei, vauvat on ihania...
Muffinsseja, nam. Olen perso makealle ja siitä on niin kamalan vaikea kieltäytyä. Viime syksynä löysin vielä kaikenlisäksi pätkismuffinssien ohjeen ja nekös hyviä ovat. No, onneksi käytän melkein kaiken vapaa-ajan ompelemiseen niin kovin paljoa en ehdi leipoa. Leipomiset sijoittuu lähinnä viikonloppuihin kun mieskin on kotona. Tosin olen itse nyt kesäkuussa aika monta viikonloppua töissä, joten ompelut ja leipomiset jää vähemmälle.
Keväällä käyskentelin huvikseni Eurokankaassa. Palalaarista löysin tämän muffinssifleecen. Tiesin veljeni vaimon hakevan tämmöistä kangasta, joten ostin. Siitä sitten vauvalahjoja tekemään. Ensin tehtiin peitto. Peiton taustakangaskin on EK:n palalaarista, se on marinoitunut kaapissa monta monta vuotta (kun en siitä itselleni housuja saanut aikaseksi). En tiedä, mitä materiaalia taustakangas on, lienee kuitenkin puuvillaa, hieman vohvelikankaan näköistä. Kuva on suklaapatukka ja teksti on Chocolate Lover. =D


Välissä on paksuin vanu. Tikkasin kulmasta kulmaan, niin pysyy paremmin paikoillaan. Reunakangas on lakanakangasta ja Veikon kangasmarketista.

Olin ostanut FB:n kangashamsterit ryhmästä Nalle Puh -trikoota. Ihana pehmeätä ja sopi juuri pienelle vauvalle tehtyihin bodeihin!

Oikeasti olkapäät on samalla korkeudella... Kannattais asetella kunnolla kuviin.. Resori Veikon kangasmarketista. Kaava vanha tuttu Kisuliini, koko 56cm.

Kaava Peppermint kietaisubody OB:stä 3/2011 koko 62cm. Resori Veikon Kangasmarketista.

Sitten vielä ehkä kenties tämän vuoden viimeiset fleece-ompelukset... Tai ehkä jopa ikinä... Ai miten niin kyllästynyt fleeceen... ;)

Samaisesta muffinssifleecestä kun peitto, Jumpsuit svetarineuloshaalarin kaavalla (OB 4/2012), koko 68cm. Resori hamstereista, vetoketju Veikon kangasmarketista. Vasta kun olin resorit leikannut, tajusin, että olisin voinut tehdä semmoiset, jotka saa käännettyä pussiksi. No, kaikkea ei voi kerralla ymmärtää saati tajuta. :)

Isosiskolle kanssa. Reindeer Safari kaavalla, koko 98cm ilman saumanvaroja ja ilman taskuja. Resori hamstereista, vetoketju Veikon kangasmarketista.


Ja joo, pitäis vissiin ruveta ottaa kuvat kunnon kameralla. Ei oikein tule hyviä näin kännykällä otettuna.




2 kommenttia:

  1. Ihania nämä kaikki ja nuo Nalle Puh-bodyt ovat mielettömän ihania vastasyntyneelle <3. Ja koska minulla on aika lämmin suhde ruokaan niin kyllä muffinssi jumpsuit on sitten magee!

    VastaaPoista