keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

I am a rockstar, I got my rock moves and I don't need you!

En tiedä miksi, mutta ihastuin Tanyasumin rokkistara trikooseen heti. Osui ja upposi syvälle. Materiaaliltaankin on aivan kertakaikkisen ihanaa!!
 
Pojan kummisetä harrastaa kitaransoittoa ja elokuun lopulla on hänellä syntymäpäivät. Tämä oli siis oiva lahja hänelle. En tiedä, pitääkö 16v tämmöistä paitaa, mutta onpahan tehty. Jo kankaan nähdessäni mulla oli visio punaisista hihoista ja keltaisista resoreista, muita vaihtoehtoja en kertakaikkiaan voinut edes pohtia. Eli siis rokkistara kangas on Tanyasumilta, samoin keltainen resori. Punainen trikoo on Eurokankaasta.
 
Kaavana SK:n miehen t-paidan kaava, jolla aiempi skootteripaita on tehty. Pidensin siis hihan sopivaksi. Otin miehestä mittaa ja lisäsin hieman, koska lahjan saaja on kohtalaisen pitkä. Myös helmaa pidensin. Etu- ja takakappaleen leikkasin muistaakseni ilman saumanvaroja, koska nuori mies on melko hoikkaa tekoa. :)
 


Olen nyt jotenkin niin ihastunut samistelupaitoihin, että pitihän pojallekin tehdä samanlainen paita. Kaavana ob kisuliinibody paidaksi muokattuna koossa 86cm. 1½cm saumanvaroilla leikattuna. Haluan tästä kankaasta pojalle myös hupparin, on niin ihg!!! =DNäyttää hassuilta vierekkäin. ;)

Poika oli vauhdikkaalla tuulella eikä parempaa sovituskuvaa saanut... ;)


2 kommenttia:

  1. Tämä kangas on ihana valmiina vaatteena ja ihana sovitsukuva, vauhdikas.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mä niiiiiin tykkään tästä kankaasta!

    VastaaPoista