keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kesämies Kekkonen

Olen ehkä jo aiemmin maininnut, että kuulun facebookin ompeluaiheiseen ryhmään. Siellä on huulenheitosta lähtenyt idea toteutuksen asteelle kesämies Kekkonen -kankaasta. En ehtinyt ensimmäiseen junaan, mutta niin suosittua kangas oli, että sitä teetettiin toinenkin erä. Myös oranssi-valkoisena, itse pidän enemmän tästä musta-valkoisesta. Materiaaliltaan aivan ihanan tuntuista. Ja muutenkin jotenkin käsittämättömän symppis!! ;)
 
Ukilla oli syntymäpäivä ja lahjaksi tein hänelle t-paidan. Kaavana on miehen vanha t-paita koossa M. Kangas on Käpyseltä, resori EK:sta ja pistin aviomiehen asialle. Osallistuipa hänkin jotenkin isänsä lahjaan.
 
 
U(r)kki tais pitää lahjastaan. Ainakin vaikutti ilahtuneelta ja tuumasi, ettei taida näillä nurkilla ihan heti samanlaista vastaan tulevan. Kerroin tietenkin hänelle kankaan tarinan ja pyysin käyttämään paitaa, vaikka sitten öisin jos ei muutoin kehtaa. Kenties kuitenkin pitää sitä myös päivisin.
Yhdellä Kekkosella on yksityiskohtana siniset nappisilmät. Heh!! Kunhan aikaa tulee niin poikakin tästä kankaasta jotakin saa, sekä tietysti minä itse!2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava lahja! Ja tämä kuosi on minunkin mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Piti tilata vähän lisää, kun paitaan sain idean vasta maanantaina. Koska haluan ehdottomasti jotain myös itselleni tästä! =D

      Poista