lauantai 13. heinäkuuta 2013

Samistelua

Millä vuosikymmenellä samisteltiin? Oliko se kasaria vai ysäriä? Siis tarkoitan kun miehellä ja vaimolla oli samanlaiset tuulipuvut. Se oli minusta silloin aika hölmön näköistä, mutta nykyään saa kyllä hymyn huulille, jos semmoista näkee. Voitte arvata, että meillä ei ole samanlaisia tuulipukuja eikä muitakaan pukuja taikka tuulia. Mutta on meillä samanlaiset t-paidat!
 
Heinäkuun haasteena on siis ommella niin paljon, että kuuluu naapuriin. Ihan sitä en ole saanut aikaiseksi, mutta on mulla ommellessa ikkuna auki, jos sitä kautta kuuluisi. Tosin naapuri ei ole ihan talon seinässä kiinni, matkaa ehkä jopa 50m ja välissä koivikkoa. Olen joka tapauksessa yrittänyt ommella niin paljon, kun olen kyennyt ja nyt kun kaivoin koneet 1vee synttärijuhlien jälkeen esiin, on syntynyt valmistakin.
 
Miehen paita valmistui ensin. Kaava on jostain SK-lehdestä, koko 50. Skootteritrikoo on... hmm... jostain... Noshin se on joka tapauksessa. Siis apua, miten voi tämmösen unohtaa!!!! Tittidii, nyt muistan: nettikaupasta nimeltä royal-kestot! =D Resori Veikon kangasmarketista.
 
Miehen kommentti: näyttää ihan yöpaidalta. Pyh, sanon minä. Komia on.
 
Pojan paidassa kaavana on OB:n joku t-paita, koossa 92cm. Vielä on vähän reilu, mutta hyvällä säkällä menee vielä ensi kesänäkin. Sivusaumatkin tein vähän reilummilla saumanvaroilla. Materiaalit samat kuin miehen paidassa.

Pojalla tässä body alla, joten hyvän kokoinen paita on.

Ei erota, mihin poika päättyy ja mies alkaa. ;)
 
Sitten äitin paita. Tietenkin tyttömäisemmästä kankaasta, vaikka en yhdistelmästä kovin pidäkään. Resori on sekin Veikon kangasmarketista. Kaavana OB 2/2007 tai 2009 lyhythihainen toppi. Koko 44, pituuden otin 52 mukaan, koska en pidä lyhyistä paidoista. Minä en ole mikään komea malli, kuten tämän perheen pojat... Ja kuvatkin on kännykällä otettuja, joten laatu on mitä sattuu.Kyllä kehtaa mennä pojan 1vee kuvauksiin kun on samispaidat! =D
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti