lauantai 5. lokakuuta 2013

Kätevä mies

Asumme omakotitalossa, muutettiin tähän reilu kolme vuotta sitten. Teetetty pitkästä tavarasta ja tehty itse niin paljon kuin mahdollista. Osa edelleen kesken ja lopputarkastus pitämättä, kohta sillä on jo kiire... Olen siis sitä mieltä, että mieheni on kätevä.
 
Miehelläni oli syntymäpäivät kuun alussa. Mitä lahjaksi miehelle, jolla on periaatteessa jo kaikkea / ei käytä koruja / eikä olisi niin kallista?? Olin ajatellut Handy men -trikoosta joululahjaa, mutta se sattui juuri sopivasti tulemaan postista, että siitähän se sitten oli tehtävä. On aina riskipeliä tehdä miehelle vaatetta, lähinnä kankaan suhteen: onko se mieluisaa. Tämän kanssa kävi niin, että mies tykästyi kovasti. Siinä on kuulemma kaikki kohdallaan: koko, värit, materiaali, kaulus sekä printti. Ihanaa joskus onnistua!!! Kangas on siis Pehemiältä ja nimeltään Handy men, samoin harmaa trikoo sekä raitaresori.
 
Kaavana vanha pitkähihainen t-paita, josta tein siis ensin lyhythihaisen ja sitten harmaasta jatkoin pitkät hihat. Että mä inhoon valmiin vaatteen käyttämistä kaavana, mutta nyt oli oltava nopea, jotta paita valmistui ajoissa! Hain paketin maanantaina postista, pistin kankaat koneeseen ja kuivuriin ja tiistaina puolisen tuntia ennen miehen kotiintuloa paita oli valmis (kiitos mummon ja ukin, jotka katsoivat poikaa sen aikaa)!
 "Saanko laittaa tämän huomenna töihin??" -No tottakai saat!! Oli kuulemma herättänyt töissä hilpeyttä ja naiset oli hississä ihastelleet kovasti. Hih.
 


2 kommenttia:

  1. Aivan huikea paita ja parasta on, että mieskin tykkää.

    VastaaPoista