lauantai 5. lokakuuta 2013

Mustikoita

Olen kesälomalla. Sää on suosinut mukavasti, vaikka ulkoilua onkin ollut aika vähän pojan pitkittyneen flunssan vuoksi. Juhannuksena vois aivan yhtä hyvin olla tällainen sää ja lämpötila, maisema vaan erilainen. Ihania värejä luonnossa nyt sekä tietysti myös alkukesästä kun kaikki alkaa kasvaa.
 
Lomalla tuntuu olevan jatkuvasti menoa johonkin ja päivät täyttyvät yllättävän nopeasti kaikenlaisesta ohjelmasta. Aina löytyy aikaa yhdelle saumalle, tai jopa kahdelle ja jos hyvin käy, saa yhden vaatteen kokonaan valmiiksi. Mulla on paha tapa ihastua johonkin kankaaseen ja sitten ostan sitä about metrin, riippuen tuleeko itselle vai pojalle. Kun en tiedä, mitä kankaasta teen niin kaikki muu tarvike jää sitten ostamatta ja se tietääkin sitä, että välttämättä samanlaisia sävyjä esimerkiksi resorista ei ihan helposti löydykään. Näin kävi mustikkavelourille. Kesti kauan ennen kun kankaalle lämpesin, sitten päätin tilata sitä, tilasin metrin. Ajatuksissa oli jo tuolloin tehdä siitä huppari, mutta siltikin resori ja vetoketju jäi tilaamatta. Vetoketjun haluankin ostaa aina kun vaate muuten on valmis, on helpompi saada oikean mittainen. Itseäni ei kuitenkaan haittaa, että resori on erisävyinen kun itse kankaan vihreä. Vetoketju onnistui aika hyvin saada samanvärinen kun mustikat kankaassa.
 
Ihan täysin tyytyväinen en ompelukseeni ole, lähinnä siis ompelujälkeen. Mutta silti tästä tuli aika ihana! Joo tiedän, omakehu haisee... Mustikkavelour on Käpyseltä, resori ja vetoketju paikallisesta käsityön sekatavarakaupasta. Kaavana OB:n (5/2007)vetoketjuhuppari koossa 46. Olisi saanut olla numeroa pienempi. Eipähän ainakaan purista.
 
Hupun vuori resoria.


Hymyillähän ei tietenkään voi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti