lauantai 5. lokakuuta 2013

Kukkapipo ja omenapaita

Kummipoikani isosisko tuli täysikään ja käytiin häntä juhlimassa. Tiesin tytön - vai sittenkin jo nuoren naisen - käyttävän pipoja, joten tein ruttupipon. Olin ostanut facebookin kangashamstereista vihreätä joustofroteeta, nimeltään Leenan kukka. Olin tunikaa siitä itselleni ajatellut, mutta se sopi myös tähän pipoon hienosti ja jäi sitä jonkin verran minullekin vielä. Koriste on ostettu (ikävä kyllä) paikallisesta käsityötarvikkeiden sekatavarakaupasta. Siinä on rikkinäisen vetoketjun toinen puoli ja nappi keskellä, hauska idea!
 
 
Kun olin innostunut uudestaan ompelemisesta, kävin Lahdessa Wexlerillä ja Nevekanilla. Nevekanilta tarttui mukaan tämä turkoosipohjainen omenatrikoo. Tunika oli taasen mielessä tätä ostaessa, mutta paita tästä tuli. Halusin kokeilla vesiputouskaulusta, joten kangas ei riittänyt tunikaksi asti. Kaavana OB:n 2/2009 Waterfall trikoopusero koossa 46. Miksi koot heittelevät noin paljon? Toisen kaavan sama koko on taas paljon isompi, outoa. Täysmittaisiin hihoihinkaan ei kangas riittänyt, lisäsin resorin, joka on ostettu Tanyasumilta.

Just ja just kotona käyttää. Jotenkin tuo vetää koko ajan taaksepäin niin, että olkasaumat on melkein lapaluiden päällä. Hengarissakin paidan takaosa nousee ylemmäs, liekö kaavassa jotain?? Vai olenko piirtänyt jonkun väärän osan? No meni jo.


2 kommenttia:

 1. Ihana tuo omppupaita ja kauniit värit. Pipon ruusuke on huippu, pitäisi itsekin ommella tuollaisia. Milloin ommeltaisiin yhdessä? Pidetäänkö ompelutreffit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipon ruusuke on kyllä hieno, täytyy kaikista rikkinäisistä vaatteista ratkoa vetoketjut irti. :)
   Pidetään vaan ompelutreffit!!! Kivaa! Milloin??? Lahdessa hotellissa? ;) Samalla vois käydä siellä wexlerillä, nevekanilla ja kärkkäisellä.

   Poista