perjantai 12. syyskuuta 2014

Kesä meni. Meni 11 viikon "loma". Kesästä nautittiin ja muutamaan otteeseen myös sairastettiin. Ei ehtinyt ompelemaan ei, saati että olisi tänne laittanut kuvat aiemmin tehdyistä ompeluksista.
Nyt on työt alkaneet ja poika hoidossa. Äkkiä pistän loppukevään ja alkukesän ompelukset tähän yhteen ja samaan.
 
Kaverin tytöille jämäkankaista huiveja 14kpl.

Serkun toukokuussa syntyneelle tytölle ruokalappu, body ja housut koossa 62cm. Jalkapallokangas Sashopista ja punainen velour hamstereista. Resori taitaa olla mummoni jäämistöä. Ruokalapun vahakangas on Kangaskeitaasta, kanttinauha omia varastoja.

Äiti ja poika samistelee. Kangas hamstereista. Resorit omia jämiä.

Keväällä tuli lämmin aika yllättäen ja pikaiseen shortsipulaan muutamat shortsit. Kankaat Mussukoilta, kangaskeitaasta, hamstereista ja Veetikistä. Resorit mikä mistäkin. Hyvin toimi shortsit tänä kesänä kun kuivaksi opittiin. Kaava OB easy peace koossa 92cm.

Kesän juhliin pellavaliivi, -housut ja -lippis. Kangas taitaa olla kangasmallalta pari vuotta sitten tilattu. Tästä piti tulla ristiäismekko pojan ristiäisiin, on edelleen kesken ja nimi saatiin silti. :)


Napit mummoni nappilaatikosta.Yhden parhaimman ystäväni esikoinen pääsi ripiltä. Lahjaksi annoin ompelupalveluni etukäteen. Teinin toiveiden mukainen hame, kankaat EK:sta. Kaava OB the new chick muokattuna, koossa s-m.


Verho. Anne-Marian kangas- ja sisustuskaupasta leivoskangas, reunojen pellava kangasmallalta. Alareunan nauha vanhan verhon rusetit.

T-paita itselle vanhan paidan mallilla. Kangas Hannan kankaasta.


Isän kommentti pojan hihattoman jalispaidan nähtyään: Minäkin voisin pitää tuollaista. Sain vielä sashopilta tätä ihunaa kangasta ja tein ukollekin paidan vanhan t-paidan mallilla.

Toppeja. Kankaat pikkupiltistä, hamstereista ja Käpyseltä.

Kaverille leggarit. Kangas pikkupiltistä. Koko m.

Ihana paita, lemppari suorastaan!! Kangas Metsolan Hippietä? Ostettu oman alueeni ompeluryhmästä.

Jätskishortsit joustocollegesta. Joustocollege kangaskeitaasta, jätskikangas taitaa olla Myllymuksuilta.

Löytyy myös jätskinapit. Ne on jostain facen käsityötarvikeryhmästä ostettu.

Jalispaidan "sovituskuva".

Poika siirtyi isojen poikien sänkyyn kesällä. Ostin ystävän tuttavalta vanhan sängyn, joka oli männyn värinen. Halusin valkoisen, koska pojan huone muuten on aika tumma. Ei muuta kun hioin pinnan pois ja maalasin kolmeen kertaan sängyn niin sain mieluiseni lopputuloksen. Jostain olin ostanut autosabluunoita, joiden mukaan maalasin kuvat sängyn päätyihin. Poikakin tykkää sängystä.Minä harrastan kantritanssia. Olen harrastanut jo vuodesta -98 ja myös raskausaikana ja poika on kulkenut erilaisissa lapsille sopivissa tilanteissa mukana. Pojalla alkaa heti jalka vippaamaan kantrimusiikkia kuullessaan ja on todella ylpeä omasta stetsonistaan ja buutseistaan. Näillä vermeillä tallattiin Kotkan Meripäivillä kulkueessa. =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti