perjantai 16. lokakuuta 2015

Paitojen pula-aika

Niin se vain on, että ompelevan äidin lapsella ei ole tarpeeksi sopivia vaatteita. Ennen kesää ja kesällä huristelin paljon t-paitoja ja kas kummaa, syksyn tullen huomasin, ettei lapsellani ole trikoisia pitkähihaisia. Kankaita kyllä oli. Aina ommellessani jotain lahjaa, poikani kysyi, äiti ompeletko minullekin... Tämä tuntui pistona omatunnossa. Oli siis otettava itseä niskasta kiinni ja pistettävä pitkähihaisten trikoopaitojen tehdas pystyyn.
 
Nämä trikoot tilattu Majapuulta, punainen resori lienee Eurokankaasta. Kaava vanha tuttu Rascal 104cm Ottobre-design lehdestä. Poikani pitää keltaisesta ja oranssista sekä tietysti autoista. Ennen näiden paitojen valmistumista kysyi minulta, äiti teetko minulle paidan missä on paljon autoja. No tottahan toki. Pikkuautoja on kertynyt jo lähemmäs 100kpl ja isommat päälle. On millä ajella. =D
 
Hyvin sopii oranssien housujen kanssa.

Tämä niin ihana merellinen "Nemoa etsimässä" trikoo on tilattu Jonic Textililtä Ruotsista. Todella hyvänmielen kangas!! Resori Eurokankaasta.

Tämä karhudigitrikoo taas huuteli minulle Eurokankaassa. Vihreä resori myös sieltä. Tästä pojan kommentti oli: onpa hieno, ihan kuin juhlapaita. <3

Nämä paidat ei ole ihan meidän normaalia värimaailmaa, mutta omalla tavallaan ihania molemmat. Kaavana näissä 104cm Rascal Ottobre-design lehdestä.
 
Verson puodin Onni-joustocollege omalle ihanalle "Onnilleni". Hihojen materiaali ohut trikoo, se Eurokankaasta, samoin resori. Kaava Ottobredesign Metal Button nappilistapaita ilman nappilistaa, koko 104cm.
 
Takana ihan päättömiä tyyppejä.

Niin lempiväri.. ;)

Paapiin työkoneet trikoo ja Eurokankaan yksivärinen pääsivät Beagle Boy kaavan alle, koko 104cm. Ihanan pehmeää.

Tämä oli ekaa päivää päällä ja eikös poika heti piirtänyt siihen tussilla. Onneksi oli vesiliukoinen...

Tällä erää tämän paitatehtaan viimeiset. Kauan sitten hamstrattu Sashopin Boo-trikoo pääsi vihdoin ja viimein Halloweenin lähestyessä paidoiksi. Kangas on aivan ihanan pehmeää! Tein kaksi paitaa, toinen on siskonpojalle. Koot 110cm ja 104, kaavat Ottobre-design lehdestä; Rascal ja Totem Owl. Isomman Boo-paidan takakappale on Eurokankaasta, sekin ihanan pehmeää.
Panda paita siis Totem Owl 104cm. Kangas paikallisesta kivijalkakaupasta, KangasKeitaasta. On ihanan pehmeää ja nurjalta puolelta harjattua collegea. Kummankaan paidan resorin alkuperää en nyt saa mieleeni.
 
Kai näillä ja aiemmin tehdyillä pärjää? Vielä olis vanhoja hamstrattuja joustofroteita, mistä vois tehdä vähän paksumpia paitoja talveksi, mutta saa nähdä teenkö. Ne alkaa vaan kohta olla "liian lapsellisia", vai voiko näin olla??


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti