lauantai 17. lokakuuta 2015

Atomipesue

Jostain syystä nyt on ollut aikaa ommella. Tai no, yöunistahan se usein on nipistetty. Iltaisin pojan nukkumaanmentyä on ihanan rauhallista aikaa ommella. Ei nimittäin tule mitään kun on hereillä, haluaa itse ommella myös ja painella paininjalkoja ja ja ja. Kovasti piirtelis kaavoja, laittais nuppineuloja ja leikkelis kankaita. Viimeistä en kyl anna missään nimessä tehdä, saa leikata leikkuujätettä. Saksetkin yritän muistaa laittaa hommien jälkeen ylös piiloon, ettei vaan saa mitään päähänpistoja.
 
Työkaverille ihanan hempeää Paapiin Pesue ja Herttainen trikoota 74cm jumpsuitin muodossa. On niin hempeää että. Ei ihan minun ominta aluettani, mutta joskus on taivuttava.
 
Resori Noshilta, nepparit Karnaluksista.


Nalle pääsi malliksi.
 
Näin talvella on inhottavaa, kun poikani ei pidä peittoa päällään yöllä. Ei ole oikeastaan ikinä pitänyt. Trikoopyjamat on melko viileät näin syksyllä ja talvella. Tein kauan marinoidusta Selian Atomi puuvillaneuloksesta pojalle pyjaman koossa 110cm. Kaavoina vanha tuttu Rascal ja housuissa Ultimate Casual. Resorin alkuperää en muista. Mutta tuli ainakin raikas!
 

Pyjama pääsi heti käyttöön.


 
Seuraavaksi laitan pystyyn pipotehtaan.
 


2 kommenttia:

  1. Ihanan lämpöisen näköinen tuo Atomiyökkäri. Ihana myös jumppis, niin hempee, hempee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Yökkäri taitaa tosiaan olla ihan lämmin, muttei kuitenkaan liian kuuma. Jumppis oli kyllä myös aika onnistunut, vaikka melko kaukana mun värimaailmasta. 😁

      Poista