perjantai 16. lokakuuta 2015

Vanhempien vuoro

Lapsille on mukava ommella vaatteita, ne on niin pieniä että valmistuvat melko nopeaan. En kyllä tiedä, eroaako ne paljoakaan isommasta ihan normi joustavasta paidasta? Jotenkin se alottaminen on ainakin vaikeampaa. Syntymäpäivät ja pieni ulkomaanmatka on lienee hyvä syy ommella?? Miehelläni oli syntymäpäivät kuun alussa ja jo jokin aika sitten olin Verson Puodilta hamstrannut sähkömiehelle mielestäni osuvat joustocollegekankaat; Naulan kantaan ja Pitkät piuhat. Olin nämä kankaat näyttänyt miehelleni jo aiemmin ja tuolloin ilme oli vähän, että no joo. Hieman pelkäsin, miten "susi" tästä tulee, mutta yllätyksekseni tästä pidettiin. Kysyttiin jopa, että saako laittaa töihin. Vastasin että ei, PITÄÄ käyttää myös töissä (lähinnä siksi, että tulee edes käytettyä joskus). Kaavaksi pääsi vanha huppari, josta oli tullut liian lyhyt.
 
Etu- ja takakappale sekä huppu ulkopuolelta siis Naulan kantaan jc:ea, hihat ja hupun sisäpuoli Pitkät piuhat jc:ea. Musta resori Eurokankaasta. Mies tykästyi ja se on pääasia. Töihinkin tämä on jo päässyt ja siellä kollegat olivat tykänneet myös, tilauksia tulisi jos kangasta vielä olisi. =D 
 
Itselle olen haaveillut jo pitkään ihan tavallista paitaa. Ihme, että uskalsin pilkkoa Vimman Letti-joustocollegen siihen tarkoitukseen. Kaavana vanha collegepaita. Pääntien, hihansuiden ja helman joustocollege on Verson Puodilta. Sain sitä vain 40cm, kun enempää ei ollut, mutta se riitti (ja sopii) tähän tarkoitukseen oikein hyvin. Kuvattu Tallinna City Hotellissa, jossa kävimme viettämässä mieheni syntymäpäiviä, koko perhe.

Tää on yks suosikkipaitani tällä hetkellä.


2 kommenttia:

  1. Minusta on mukavaa ommella itselle, koska kangasta menee niin paljon, että se näkyy heti hyllyssä! Upeat paidat ja etenkin miehen vaate on kokonaisuutena onnistunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on muuten totta! Itse pidän kirjaa tilauksista ja ompeluksista, kovin montaa kertaa en ole miinukselle päässyt. ;p Minunkin mielestä tuosta ukon hupparista tuli onnistunut, vaikka aluksi epäilin...

      Poista