lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kesäaika

Kelloja käännettiin about viikko sitten kesäaikaan. Mietin tässä kun kelloja siirrettiin tunti eteenpäin, että senkö takia mulla ei ole aikaa ommella? Vähenikö vuorokauden tunnit yhdellä ja nyt niitä onkin vaan 23???? Toivottavasti ei.

Eilen ja tänään iltasella olen karannut ompelukoneiden ääreen ja ommellut sinä pienenä hetkenä pari bodya. Ah mikä onni ja autuus kun saa ommella. Aika tuntuu olevan kortilla ja mulla on vapaapäivinä liian innokas apuri, jota täytyy vahtia ettei työnnä nuppineuloja vääriin paikkoihin tai leikkaa saksilla sormeen.

Siskoni toivoi viime vuonna arkimekkoa tytölleen ja tein mekkobodyn. Nyt tein toisen, koossa 74cm eli seuraavaa kokoa. Lumikkitrikoo on Majapuulta, vaal.punainen Nappinjalta, resorit naapurilta ja nepparit Jyväskylän kangaskaupasta. Tästä tuli kyllä söpö. Kaavat on samat kuin aiemmissakin mekkobodeissa, Ottobre design lehdestä.


Body takaa.

Opettelin ompelemaan bodeja poikani ollessa n. 1\2-vuotias. Tämän jälkeen niitä on aina välillä tehty. Seuraavaksi esittelen bodyn, jonka kappaleet on olleet varmaan kohta 2,5 vuotta leikattuina kaapissa. Sen piti tulla veljentytölle, joka täyttää toukokuussa 3... Tuli siskontytölle, joka syntyi viime elokuussa. Piti olla nappilista ja kaikki, mutta menin aidan matalimmasta kohdasta, jotta tämä ikuisuusprojekti edes joskus valmistuisi. Nalle puh trikoo on kangashamstereista, resori ehkä Nappinjasta, nepparit Jyväskylän kangaskaupasta. Koko 74cm ja kaava Ottobre desing lehdestä, olikohan bert-nappilistabody.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti