tiistai 19. huhtikuuta 2016

Liiankin tuttua

Sairasvuoteen äärellä ajankulukseni kirjoittelen ja odotan pyykinpesukoneen pysähtymistä. Minä olen ollu itse kipeä viime viikosta lähtien, eilen hain antibiootin ja nyt tuntuu jo vähän paremmalta. Eikös poika sitten saanut nuhaa ja nyt illalla nosti kuumeen. Meidän sairashistorialla olen aika herkkä näiden asioiden kanssa. Korvat putkitettu x monta, astmalääkkeet käytössä infektion iskiessä ja muutama sairaalareissukin kun hengitys menee liian vaikeaksi.

Ja tottahan toki tämä tapahtuu kun mies on työmatkalla. Onneksi vaan yhden yön. Pakkasin äsken reppuun muutamat vaatteet, laitoin lääkkeet hollille valmiiksi ja mietin mitä evästä otan mukaan jos lähtö tulee. Pakko ennakoida kun ei ole nyt toista osapuolta jeesaamassa niin ei tarvi yöllä muuta kun hypätä autoon. Toivottavasti ei tarvi.

Viime viikolla piti kiireesti ommella muutama paita, kun siskon piti tulla käymään. Vierailu siirtyi ja kävivät eilen. Siskon tytölle olen ommellu täälläkin postattuja bodeja ja mekkobodeja ym. Isoveljensä jää kohta paitsioon, jote tilanne piti korjata. Kohta 5v poika on simpson ja ryhmä hau fani, joten kankaiden valinta ei ollut kovinkaan vaikeaa. Simpson paita on ollut jo pitkän aikaa leikattunakin. Kysyin eilen, että tarviiko hän paitoja ja vastaus oli ei. Mieli kuitenkin muuttui kun näki paidat. 😍

Kaksi ylintä siis siskon pojalle. Kaava Ottobre design rascal 116cm. Kankaat jonic textil, eurokangas ja Jyväskylän kangaskauppa.
Alempi paita on pojan, sama kaava koossa 110cm. Kankaat Paapii ja Fabriina.

Tässä kankaassa nämä lehmien pääkallot on minusta kivoja, värit on hyvät. Tuo mieleen Texasilaiset long horn lehmät, joilla on pitkät ja käyrät sarvet.

Kohta se pesukonekin jo pysähtyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti