keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Matkakuume

Kärsin ainaisesta matkakuumeesta. Vasta äskettäin käytiin Roomassa, mutta sehän vaan lisäsi kuumetta entisestään. Muutama vuosi sitten olisin innosta puhkuen lähtenyt etelään ja lämpöiseen, mutta nykyään jostain syystä kaupunkilomat on mun juttu. Taloudellinen tilanne ei vaan salli usein matkustelua, joten täytyy tyytyä haaveiluun.

Lontooseen olen ihastunut ja pari kertaa siellä käynyt. Iso-Britanniassa olen käynyt myös Rochesterissa, joka sijaitsee hieman Lontoosta kaakkoon. Rooma tulikin jo mainittua, siellä kävimme ihan ensikertaa. Amerikan Yhdysvalloissa olen käynyt Texasin ja Arizonan osavaltioissa ja ihastuin täysin molempiin. Rakkaimpiin harrastuksiin siis kuuluu kantririvitanssi; menisin Amerikassa mihin vain. 😍

En siis kyennyt vastustamaan trikoota, jossa yhdistettynä Amerikan ja Iso-Britannian liput. Ostin kankaan ompelukaverilta. Tein samistelupaidat itselleni ja pojalle kesän kantritansseihin, joita tanssimme yhden kahvilan laiturilla meren äärellä. Näistä tuli mielestäni hauskat ja ainakin mieheni "ylisti" nämä paidat (häneltä harvemmin saa muuta kommenttia kuin 'ihan kiva').


 Ja kuten yleensä, nämäkin tuotokset näyttävät paljon paremmilta luonnossa.

Oman paidan takakappale siis yksivärinen punainen, koska kangas ei muutoin riittänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti