maanantai 30. toukokuuta 2016

Kesä ja kärpäset

Kesä tuli rytinällä. Meillä se tarkoitti kovia allergiaoireita ja sokeriksi pohjalle jälkitautina korvatulehduksen vaikka on putketkin korvissa. Ei ollenkaan kivaa, tässä talossa niitä on ollu ihan tarpeeksi. Tänä vuonna vuotavia korvatulehduksia kaksi, huhtikuussa oikea korva ja nyt vasen. Tänään oli jälkitarkastus, jossa korvat todettiin taas terveiksi. Huh. Saatiin vieno kehoitus pysyä poissa uimarannoilta, etenkin sellaisilta missä vesi ei vaihdu. Sieltä saa kamalan korvatulehduksen, joka ei olekaan mikään helppohoitoinen. Siitäkin on kokemusta.

Olen mä tässä sairastuvassa ehtinyt ompelemaankin. Kesä tuo mukanaan kaikenmaailman pörriäisetkin, joista minä en pidä ollenkaan. Mutta on se kärsittävä, ihanaa aikaa tämä on!

Nämä kesävaatteet on tehty jo jokin aika sitten, niiden ensimmäisten lämpöisten aikaan. Kankaat näihin hommattu Eurokankaasta, Metsolalta, Mussukoilta ja Naperonutulta. Kaavat Ottobre Design lehdestä. Shortsit Trick, hihattomat paidat Geggo Games ja paita Rascal, kaikki koossa 110cm.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti