maanantai 30. toukokuuta 2016

Vasara ja nauloja

Sanovat että omakotitalossa ei ole koskaan valmista. On se ihan totta. On terassin öljyämistä, maalaamista, nurmikon leikkuuta ja talvella kolaamista. Kaikki semmoisia juttuja, joista ainakin minä nautin vielä kuuden vuoden jälkeenkin. Olen aina ennen asunut kerrostalossa kunnes saatiin talo valmiiksi ja päästiin muuttamaan. Haaveilin aina omakotitaloasumisesta ja näin kolmivuorotyötä tekevänä, on tämä siihenkin parempi ratkaisu. Joskus tosin naapurissa kaadetaan puita kun itse yritän nukkua yövuoron jäljiltä. Ne on onneksi vähäisiä, nurmikonleikkuu ei onneksi häiritse.

Meillä asuu pari nikkaroinnista tykkäävää miespuolista henkilöä. Pienemmän kanssa käytiin keväällä lapsimessuilla ja poika valitsi kankaan hänen ja isänsä paitoihin. Paapiilta löytyi kiva työkalutrikoo. Nämä paidat lähti heti paininjalan alta päälle ja päivän aikana korjailtiin vähän majaa. 😊


Yksivärinen on joustocollegea, alkuperää en muista.. Miehen raglan t-paita on Suuri Käsityökerho lehdestä 5-6\2011 ja pojan raglan on Rascal Ottobre design lehdestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti