torstai 12. toukokuuta 2016

Housut.

Meillä housujen pukeminen aiheuttaa suurta päänvaivaa. Poika pitäisi vaan farkkuja tai jos muita suostuu laittamaan jalkaan niin housuissa on oltava suorat lahkeet, jotta ne menee tarpeeksi suoraksi ja alas. Kuten työmiehillä. Minusta kuitenkin colleget olisi paremmat jo liikkuvuudenkin kannalta. Aina en jaksa tapella ja saa käyttää farkkuja melko usein. Onhan ne näillä keleillä taas mukavammat ulkoilussa kun colleget.

Kuullessani mitä pojan pitäisi pukea jalkaan tanssikoulun kevätjuhlanäytökseen, minulle iski paniikki. Vaaleat housut. Sinne ei mielestäni farkkuja voi laittaa, etenkin kun esitti koiraa. Muistin harmaan collegen kaapissani ja päätin kokeilla Ottobre design lehden Mock Denim hoisukaavaa. Minusta housuista tuli kivat, arvatenkin poika protestoi.

 Harmaa college paikallisesta kivijalkaliikkeestä, taskujen rekkatrikoo Jyväskylän kangaskaupasta ja resori taitaa olla Tallinnan tuomisia. Nyöriä en vyötärölle laittanut, sirkat ei pysyneet kunnolla.


 Koko on 110cm ja vastaa hyvin kokoaan. Itse tykkäisin näistä kovastikin, mutta poika ei. Lahkeet ei mene tarpeeksi suoraksi. Nämä tein näytöstä edeltävänä iltana kiireessä ja seuraavana aamuna muistin pojalla olevan aivan vaalean harmaat housut. Ne oli näytöksessä, ei nämä uudet.
Hyvä kaava, teen kyllä toisetkin, syksyllä ja talvella taas kätevät ulkohousujen alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti