perjantai 27. syyskuuta 2013

Aakkosia

Syyskuussa on ollut vähän enemmän aikaa ommella, koska olen ollut pari viimeistä viikkoa lomalla (ja tätä jatkuu vielä pari viikkoa lokakuun puolellekin). Kuten arvata saattaa, en silti omasta mielestäni ole saanut tarpeeksi aikaiseksi. Pojan päiväunet on olleet jotenkin rikkonaisia ja meillä kaikilla on ollut flunssaa, kenellä enemmän ja kenellä vähemmän. Nytkin poika on 39 asteen kuumeessa, eikä mikään lääke sitä laske. Sovituskuvissakin taitaa olla nenänalus ruvella, kun putosi sängystä ja muutoinkin vähän kipeä.
 
Aakkostrikoon ostin Veikon kangasmarketista keväällä/kesällä. Itse asiassa samaan aikaan kun heppatrikoon, josta tein seesaw-mekon serkkuni tytölle. Silloin siellä ei ollut kun turkoosipohjaisena, mutta myyjä sanoi, että heille on tulossa sitä myös limepohjaisena ja sitä piti myöhemmin hakea. Resorit on samasta paikasta.
 
Paidan kaava on OB:stä (olikohan uusin?) Fall Basic koossa 92cm ja levensin etu- ja takakappaleita keskeltä. Tässä kohtaa pitäisi muistaa pienentää kaula-aukkoa, muutoin siitä tulee melko iso. Menee nämä paidat kyllä ihan kivasti.
 

Pieni yksityiskohta; tasku hihassa.

Turkoosin paidan toinen hiha on lime.

Ja toisessa hihassa limestä kankaasta tasku.

Limestä paidasta sovituskuvia. Samassa sovituskuvassa edellisen postauksen vakosamettihousut.

 
Aika perussettiä. Ennen kun saan uuden ompelukoneen, en uskalla edes ajatella applikointia tai muita erikoisia juttuja. Ompelen mummoni vanhalla -80 luvun Husqvarnalla. Hyvin se toimii, enkä sitä aio hävittääkään, mutta applikointiin siitä ei enää ole.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti