perjantai 27. syyskuuta 2013

Stars

On monia kankaita, jotka ei sytytä. On monia kankaita, jotka sytyttää jonkin ajan päästä ja sitten niitä ei enää mistään saa. On monia kankaita, jotka sytyttää heti. Tämän postauksen tähti- ja raitavelour kuuluu viimeseksi mainittuun. Tässä on aivan ihanat värit! Kameleont Designin sivuilla tätä ihastelin, en kuitenkaan raaskinut tilata. FB:n jommassa kummassa kangasmyyntiryhmässä tätä näin pienet palat ja tiesin saavani kankaista paidan ja housut. Ei muuta kun ostamaan! Tätä ei jäänytkään kaappiin muuta kun tilkkuja, mutta poiskaan en raaskinut heittää kun on niin ihanaa. Resori on naapurilta saatua.
 
Paidan kaava on Fall Basic ilman taskua ja hieman suurennettuna, koossa 92cm. Housujen kaava on jostain OB:sta, en muista mistä mutta monet housut tällä kaavalla jo tehnyt. Koko oli muistaakseni myös 92cm. On muuten hyvä kaava, tarpeeksi leveä joka paikasta.
 
Halusin tähteä paidan etu- ja takakappaleet ja hihoihin raitaa. Housuihin jäi takakappaleisiin raitaa ja etukappaleisiin tähteä. Lähetin yhden sovituskuvan facebookiin ja pojan serkku 2v tunnisti kuka kuvassa on. Oli kuulemma tuijotellut kuvaa kauan ja suuttunut, jos puhelimen näyttö pimeni. Ihana serkkupoika! =D
 

Hihoja olisi voinut lyhentää... Ehtii vielä; pois saa aina, lisääminen on hankalampaa.Kyykkyyn, ylös, kyykkyyn, ylös... :)


2 kommenttia:

  1. Vitsit miten hauskasti olet käyttänyt kankaita. Nyt täytyy laittaa tämäkin idea muhimaan päähän! ihana taapero ja kauniit vaatteet <3

    VastaaPoista