perjantai 27. syyskuuta 2013

Route 66 Beagle boy

Aika ensimmäisiä ompeluksia tämän inspiraation aikana oli college-puku Route 66 kankaasta. Tuolloin en ymmärtänyt, että kaavoja pitää leventää, jotta mahtuvat pojalle. Jossain vaiheessa korjasin sitä paitaa laittamalla keltaisesta resorista kaistaleet hihojen alapuolelle jatkuen etu- ja takakappaleen sivusaumojen väliin helmaan asti. Tämäkään ei auttanut, vaan poistoihin piti paita laittaa (lue: jemmaan). Kun näin kangasta FB:n kangashuutokauppa-ryhmässä, en voinut olla ostamatta. Ostinkin sitten koko metrin ja siitä saa tämän hupparinkin jälkeen vielä jotakin. Annan sen ensin marinoitua kaapissa jonkin aikaa. Kangas vaan on niin ihana ja kuten olen aiemminkin sanonut, tuo ihan mielettömiä muistoja matkaltamme (jossa poika ei ollut kun pilke silmäkulmissamme).
 
Kaava uusimmasta tai sitä edellisestä OB:sta Beagle Boy. Pienempää ei ollut kun 98cm koossa, mutta tämän halusin. Mitään muutoksia en nyt tehnyt, ajattelin koon olevan tarpeeksi. Hihoja olisin voinut vähän lyhentää. Resori EK:Sta.
 

Enempiä ajattelematta, kanttasin mustalla kun edellisen setin housut vielä mahtuu hyvinkin ja niissä on keltaiset kantit. No, ei se menoa haittaa...

Pojan sain lahjottua puhelimella sovituskuviin... ;p

Soittaisinko jollekin, ei kukaan soita minulle en kuule kuitenkaan....

Taitava on puhelimen käsittelyssä. Kun pääsee tämmöisen tavallisen kannettavan ääreen, sohii sormillaan näyttöä... Pitäiskö hommata kosketusnäytöllinen kannettava??


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti