lauantai 19. syyskuuta 2015

Aina myöhässä

Kärsin dilemmasta. Pitääkö blogia vai ei? Nykyään tulee laitettua kuvat instagramiin ja/tai facebookiin. Ehkä pitäisi tehdä facebookiin oma sivu, mihin voisi ja pienen tarinan kanssa laittaa ompelukset ja muutkin käsityöt. Tuntuu, etten millään löydä aikaa blogin pitämiseen, ommellut kyllä olen. Iltaisin olen joko niin väsynyt etten jaksa tehdä mitään tai sitten olen ompelemassa. Nyt tosin tämä syyskuu on mennyt ihan sairastaessa, alkoi jo oikeastaan elokuun lopussakin. Pojalla oli todella paha korvatulehdus, jonka jälkimaininkeja vieläkin arjessamme huomaa. Korvalääkärin hyvällä hoidolla saatiin kyllä työvoitto todella pahasta vuotavasta korvatulehduksesta.
 
Sitten kuitenkin taas toisaalta haluan pitää blogia, kun sen kerran olen aloittanut. Sitten tulee päivitettyä sitä yhdellä kertaa useammalla postauksella, kun ei kuitenkaan kaikkia viime kuukausien ompeluksia viitsi laittaa samaan.
 
Veljen tyttö juhli syntymäpäiviään heinäkuussa ja prinsessalle oli tehtävä prinsessa mekko. Kaavan nimeä en muista, mutta Ottobre design lehdestä sekin on, koossa 116cm. Kangas on Majapuulta.
 
Nimipäiviäänkin tämä 5v täyttänyt prinsessa juhli hieman ennen syntymäpäiviään. Tein peplum tunikan koossa 122cm, kaava tietenkin Ottobre design lehdestä. Kangas on saatu prinsessan äidiltä, samoin kuin alakuvassa oleva limenvihreäkin.

Tämä on koossa 98cm, nuoremmalle veljentytölle. Kankaita on vielä aika reilusti jäljellä, niistä varmaan syntyy vielä kaikille serkuksille jotakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti