lauantai 19. syyskuuta 2015

Vauvasta "vaariin"

En muista, olenko kertonut harrastavani kantririvitanssia. Olen harrastanut sitä jo melkein yhtä kauan kuin ompeluakin, vuodesta 1998 lähtien. Joissakin tapahtumissa olen esiintynytkin, nykyään sitä harvemmin. Ja tietenkin, jos löydän jostain aiheeseen liittyviä mahdollisia käsityöjuttuja, tulee niitä hamstrattua. Yksi ystäväni tanssiporukasta juhli pyöreitä vuosiaan kuun alussa ja löytyi sopivasti jo aiemmin askarreltu 3D-kortti sekä aiheeseen sopiva kangas, josta tein huivin. Aikuisella miehellä kuitenkin on jo kaikkea, eikä lahjat olleet oikein toivottuja niin pieni muistaminen sopi hyvin. Kangas Wexleriltä.

 
Aiemmin jo mainitsin, että siskoni sai toisen lapsen muutama viikko sitten. Kaikki vie yleensä aina vain vauvalle lahjoja mennessään katsomaan, minä muistin myös tuoretta isoveljeä Paapiidesignin ihanalla pehmeällä työkoneet luomutrikoolla. Raitakangas Eurokankaasta. Koko 110cm. Ihan suosikkipaita.
 
 Piipahdus Eurokankaassa ei yleensä onnistu. Aina siellä menee aikaa ja aina sinne menee rahaa. Itselläni kun on poika, ei meiltä siis löydy kovinkaan paljoa kankaita, mistä olisi kiva ommella tytölle jotakin. Eurokankaan palalaarista löytyi ihanan pörröinen ja pehmeä collegekangas, josta syntyi vauvalle jumpsuit koossa 62cm.
 
 Siskon toiveesta käännettävillä hihansuilla ja lahkeilla. Tänne on hyvä vauva pukea ja kuulemma hyvin nukuttaa. Ihanan söpöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti